Camperverhuur - Camper huren of kopen met verhuur - Camperfun.nl Camperervaringen - Camperverhuur - Camperfun.nl

Zelf een review plaatsen


Naam:
E-mail:
Titel:
Review:

Review van Campervakanties door huurders

Duchenne door David

Wij zijn met 5 man afgereisd naar Duitsland om Duchenne heroes te gaan fietsen. De camper werd door onze begeleider elke keer naar het volgende punt gereden. Camper was top en de uitgifte en inname ging vlekkeloos. Alles werd keurig uitgelegd want we hadden nog nooit met een camper gereisd. Zeer tevreden over de hele gang van zaken.

Camper met trekhaak door Ruud

Camper is ons goed bevallen compleet en sterke camper met genoeg ruimte voor 6 personen service was goed

Mei 2017 door Quido

Fijne ruime camper met volledige inrichting. We hebben er een fijne week in gehad.

Bedankt door Perrine

Erg leuke en ruime camper. Al het nodige materiaal is aanwezig, proper en in goede staat. Daarbij is Greta steeds bereid om te helpen.

Zomer 2017 door Michael

Was voor ons de eerste keer dat we met een camper op vakantie zijn gegaan. We zijn doorgewinterde kampeerders, dus dit voelde voor ons als luxe kamperen. Aangezien onze kinderen niet meer in een auto opgevouwen wilden zitten en een bed wilden hebben om in te slapen, hebben we deze keuze gemaakt. We hebben een kleine 4000 km gereden en dat ging prima. Ik vond het zelf als chauffeur ook heerlijk om te rijden en de kinderen hadden achterin alle ruimte. Hierdoor konden we langere stukken achter elkaar rijden. We misten wel een airco (het was gemiddeld 35 graden). Het fijne van een camper is dat als je op de camping arriveert meteen klaar bent. Tafeltje en stoeltjes uitklappen en klaar ben je. We hadden een 5 persoon camper, maar met 3 pubers en 2 volwassenen wel krap om in te slapen. Daarom zetten we er een klein 2 persoons tentje bij op. Het is eigenlijk een klein huis op wielen; je hebt alles tot je beschikking. We hebben twee fijne weken gehad en wie weet gaan we volgend jaar weer en camper huren.

Camperfun! door Judith Bors

Wat schrokken wij, toen wij 2 weken voor vertrek hoorden dat de camper die wij zouden huren, ergens in het buitenland gestrand was en voor ons niet op tijd gerepareerd kon worden. Daar gaat onze vakantie, dachten wij. Maar Camperfun - Greta, heeft er alles aan gedaan om in dit hoogseizoen het toch mogelijk te maken dat wij met een camper op pad konden, op de geplande data! Die inzet en die betrokkenheid die zijn fantastisch. Vervolgens een heerlijke vakantie gehad! Wat is het toch fijn met een camper op weg te zijn. Echt Camperfun!

Mooie camperreis! door R van Schaik

Mijn vriendin en ik zijn drie weken op vakantie geweest Duitsland Oosterijk en italie heerlijk getoured door de bergen langs mooie wegen en plekken. we hebben heerlijk aan het garda meer gestaan en aan het como meer en pisa ook nog gezien.Top was t een aanrader!!

Campervakantie weer prima verlopen door Bob

Met het gezin voor het tweede jaar 3 weken op pad met een huurcamper via Camperfun. Dit jaar een iets grotere camper met een fijne inrichting met 2 zitjes erin, want het is prettig om met 4 personen veel zitruimte te hebben. Bij het ophalen van de camper is er rustige en uitgebreide uitleg, er wordt alle tijd genomen. Daarna is het met wegrijden weer even wennen aan het grote formaat, voorzichtig aan de eerste kilometers. Na verloop van tijd gaat het steeds beter en ga je steeds relaxter rijden (ook al vanwege de hoge zit wat leidt tot een goed overzicht op de weg). De 3 weken waren helaas weer snel voorbij en de camper moest weer worden ingeleverd. Geheel schadevrij en de betaalde borg werd binnen een week weer teruggestort. Prima afhandeling van Camperfun. Al met al een prima kampeervakantie zonder veel gedoe. Gewoon aan komen rijden op een camping, de deur open doen, de stoeltjes neerzetten en klaar voor het ontspannen campingleven.

Camper reis door Fam van Duijn

Na 5 keer in Noorwegen en Zweden te zijn geweest met kleine kinderen wilden wij nu een keer met een camper op reis. Via internet kwamen wij uit bij Camperfun..goede service en heel vriendelijk aan de telefoon(Greta)..omdat het voor ons de eerste keer was hadden wij wel wat vraagjes. De 7 persoonscamper was heel ruim en schoon. Wij hebben prachtig weer gehad en het was voor ons een groot avontuur. In Noorwegen en Zweden mag je wild kamperen echt fantastisch, de rendieren liepen langs ons heen. Wij hebben de Noordkaap "gehaald" en daar geslapen er stonden weet niet hoeveel campers. Camperfun wij hebben genoten en hopen zeker nog eens bij jullie te huren.

Voor herhaling vatbaar door Sandra Zuijdwijk

In de meivakantie voor het eerst een weekje met een camper weggeweest en dat is prima bevallen. Je kunt flexibel je route en verblijf bepalen, ook afhankelijk van het weer. De camper die wij meekregen was dik in orde. Deze was wel voor het eerst in de verhuur, dus de jongen die ons uitleg gaf wist niet alles van de camper. Maar toen ik 's avonds belde met een vraag kreeg ik gelijk contact en ook antwoord. Bij terugkomst was er nog even onduidelijkheid over een bestaande schade die vooraf niet was geconstateerd, maar ook dat is naar tevredenheid opgelost. Kortom: wij gaan nog wel een keer.

Frankrijk door cees

Dit was de tweede keer dat we met een camper op pad zijn gegaan. En wederom hebben we weer vrijheid mogen beleven om op deze manier een vakantie te gaan , Door het slechte weer in noord en midden Frankrijk zijn we direct door gereden naar het zuiden waar het weer prima was. dit was met een huur accommodatie niet of minder makkelijk geweest. Het huren van de camper is goed en zonder problemen verlopen. de camper zelf was in prima conditie en de ophaal en aflevering in Tiel (Laura) was goed. Er was voldoende tijd voor uitleg en verstrekken van informatie. Kortom een volgende huur camper zullen we weer bij camperfun doen.

geweldige ervaring door Wil en Marja

Wij hebben een camper gehuurd voor 1 week om uit te proberen of camperen iets voor ons zou zijn... Wat een geweldige ervaring, maar dat is mede te danken aan de prima service en het uitstekende (persoonlijke) contact dat wij met Camperfun hebben gehad. De Camper had een uitstekend bed, fantastische hoeveelheid opbergruimte en alles was keurig netjes, spic en span!Hij reed ook fantastisch. De prijs en voorwaarden zijn keurig. Eerlijk en helder. Wij weten zeker dat onze volgende huur (en wie weet ooit koop) bij dit bedrijf zal zijn. Van harte aanbevolen!

small world door Vanessa, Mark and kids

Hi Guys We turned up at a camp near Sibiu in Romania today and have parked next to another "happy camper". It is a knaus sun traveller the same as ours. We recognized the camping table and chairs. We haven't met the family yet. Apparently an Australian family with two kids. Very funny. It is a small world. Hope you guys are well. Cheers Vanessa and Mark.

Knausy door Liz and Nick

When the opportunity arose for our family to take a year off (at very short notice) Weitze was able to find us a van, arrange for modifications (extra gas bottle, 240v battery/invertor) and have it all ready for us with only a couple of weeks notice. "Knausy" was perfect for us - bunks at the back for the kids and plenty of space for our family of four. The agreed buy back figure enabled us to budget for our trip and not have to worry about trying to privately sell the van at the end. On arrival everything was ready for us and after visiting Weitze at his home to do a few small modifications, we were off on 7 amazing months. Weitze was available for questions via phone and email. At the end, we returned the van, had an inspection, then were dropped off at the airport and money was in our account within 2 days - very easy and non stressful. If you are in a position like us, where you cant own a vehicle in the EU, Happy Camper allows you to travel long term without the high campervan rental fees that other companies like to charge. We are already planning for the day when the kids have left home and we are free to head back for another long trip. The Keane Family. -- Nick & Liz Keane

Social Run 2015 door Ed van der Graaf

Dit jaar voor de Social Run twee grote Campers gehuurd bij Camperfun. Geweldig bedrijf, goede service en vriendelijke medewerkers. Alles naar tevredenheid afgehandeld. Als ik weer een camper nodig heb weet ik al waar ik die ga huren!!

Fabulous! door Wilson Family

For years we dreamed about driving trough Europe in a camper-van with our family, but as a foreign citizen we were not able to buy and register a vehicle in Europe. Happy-Camper made our dream come true! The camper was truly phenomenal with no problems what so ever. When we arrived in Amsterdam Wietze picked us up and showed us the camper-van he was really helpful and patient and gave us all the time to settle. he invited us to camp at his house where we spent the first two days, also gave us lots of tips! After we drove to France, Spain and Portugal, there were some potential hazards but it was sorted after calling Wietze for help. we drove trough the south of France heading Italy and drove up trough Germany back to Holland. Everywhere we went Wietze had some advice on where to go and what to do, when bringing back the camper-van in Amsterdam everything was very simple and understanding and we had no hazzles returning the van. Thank you Wietze, Linda and Harro for your amazing services we hope to see you again!

Noorwegen 2015 door Veenstra

Klik voor volledige grote

Dit jaar voor de tweede keer weg met eigen camper, gekocht via Camperfun en hij wordt ook verhuurd! :) Omdat hij verhuurd was geweest was er helaas wat schade en moesten we een dag later vertrekken, maar uiteindelijk toch bijna 3 weken Noorwegen en mooi weer. Bijna overal wild gekampeerd, dat kan prima daar. Deze vakantie is zeker voor herhaling vatbaar.

Fantastische service. door Robert en Elly

Wij hadden in 2014 een camper voor vijf weken gehuurd bij Camperfun. Omdat Robert dat voorjaar een cva kreeg kon onze vakantie niet doorgaan. Camperfun bood aan om de huur gewoon een jaar op te schuiven. Zonder bijkomende kosten. Geweldig. Voor ons een zorg minder dat jaar. Gelukkig knapte Robert weer op zodat wij in 2015 wel met de camper op pad konden gaan. Omdat wij inmiddels waren verhuisd van Haarlem naar Drenthe vroegen wij of de camper dichterbij kon worden opgehaald. Ook dat kon. Wij kwamen eerder van vakantie terug (dit lag niet aan de camper) en op het inname adres bleek men zelf met vakantie te zijn. Één telefoontje en het was geregeld dat de camper kon worden teruggebracht in Noordscheschut. Iets verder weg, maar toch in Drenthe. Het contact met de verschillende mensen was altijd uiterst vriendelijk. Wij werden altijd ontvangen met thee/koffie met een koekje! Op ons verzoek is ook een autoradio met een aux ingang (nodig voor de aansluiting van onze iPone met navigatie app) overgezet. Kortom, wij hadden veel noten op onze zang maar Camperfun heeft alles prima geregeld. De gehuurde camper was ook dik in orde.

Eerste keer gehuurd bij Camperfun door Peter Engels

Wij hebben voor de eerste keer een camper gehuurd bij Camperfun. We waren erg laat met reserveren maar dankzij de inspanningen van Camperfun alsnog een camper geheel naar onze zin kunnen huren. De eigenaren van camper 202 waren zeer voorkomend en gastvrij bij het ophalen. Bij het retour brengen van de camper kregen we alle lof toegezwaaid voor de staat waarin wij de camper weer ingeleverd hebben. Uiteraard kon de camper weer direct ingezet worden. Uitstekende ervaring!

1e campervakantie door Anneke

Voor de eerste keer een camper gehuurd. Bij Camperfun een mooie camper gevonden die voldeed aan onze behoeftes. Moesten hem helaas wel helemaal in Hoofddorp halen. Camper was top. Alles aanwezig en goed schoon. Minpuntje was het ontbreken van een fietsendrager. Onze vakantie is bijzonder goed geslaagd. Zeker voor herhaling vatbaar

Campervakantie Duitsland door femke

Nadat ik vroeger altijd met mijn ouders in een camper op vakantie ging, wilde ik dat nu ook graag met mijn eigen gezin uitproberen. We hebben op redelijk korte termijn een camper gevonden via Camperfun.nl en de boeking en verdere vragen waren allemaal prettig geregeld. Daarnaast vonden we achteraf de camper wel wat oud maar was verder wel netjes. De vakantie was super en we gaan zeker nog eens een camper huren, maar dan een nieuwere en vantevoren controleren wat voor camper we krijgen.

Diekirch door GS

Al jaren huren we voor ons weekendje Diekirch een camper bij camperfun. Ook deze keer was alles weer op en top in orde. Een eerlijke, gezellige verhuurder die goed op de hoogte is van hoe alles werkt en ook nog eens nuttige tips geeft. Volgend jaar vanzelf weer.

Campertrip Normandie door fam keereweer

Voor mijn man zijn 40e verjaardag zijn wij 5 dagen gaan toeren met onze 4 kinderen in een gehuurde camper. We vonden het allemaal geweldig om dit mee te maken. Wel vonden we de camper mbt staat wat oud, met wat gebreken. De prijs in combinatie met deze staat vonden we dan wel wat aan de hoge kant. Op de laatste dag net een klein paaltje geraakt, tot groot ongenoegen van uiteraard onszelf, maar deze schade is snel en prettig afgehandeld. De verhuurder was prettig in de omgang en heeft ons goed geholpen. Wij hebben genoten en als we nog een keer een camper huren komen we weer terug!

slechte afhandeling door A. K. en M. W.

Dag, Na een week leuk weggeweest te zijn hebben we helaas een paaltje geraakt met de camper waardoor schade is ontstaan. Uiteraard wilden we deze vergoeden maar na 2,5 maanden is er nog niets afgehandeld naar ons en bij navraag heeft men, zonder opgaaf van specificatie, de hele borg van 1000,00 gewoon maar ingehouden. Wij zijn er ontevreden over deze gang van zaken al vinden we heus een inhouding van een deel van de borg reëel. Op deze manier de zaak afhandelen vinden wij erg onvriendelijk. -- reactie -- Beste A.K en M.W, inderdaad erg jammer van de schade, maar wij wachten nog steeds op een schadeformulier voor de verzekering. De reparatie kosten zijn hoger dan het eigen risico, dus financieel is het afgehandeld. Wanneer u een specificatie wil hebben krijgt u die op verzoek. Zal deze u vandaag nog toe sturen want de reparatie is ondertussen klaar.

Camper Review door Doug French

We are a couple in our 60's who wanted to relive touring of Europe in a camper from the 70's and organised a buy/buy-back of a camper through happy-camper.The van was exactly as we expected and we were very happy with it. Wietze and his family are nice people.He is, of course, a businessman and although I recommend his business,the only advice I would give is to agree on a buy-back price for different periods prior to purchasing as I became ill and wanted to return the camper after only one year (the van was bought on behalf of me for three years originally)and it cost me. After all it was the same as rent one. Doug.

BUY A MOTOR-HOME door David Ponton

Hi Wietze, I have been meaning to let you know what we are up to We looked for a long time at all the options and in the end decided that if we were to be living in the MH we needed to be comfortable. we have driven to Croatia which is outside of the Schengen zone. The vehicle is large but we are really enjoying the space. I can’t thank you enough for your support. We are very grateful for the advice and your enthusiasm in helping us achieve our dream to travel Europe. I would like to keep in touch with you and hopefully we can meet up on the road. Do you have any plans for travel soon? We will most likely head to Sicily for the winter. Kindest regards to you and many thanks, David and Belinda.

long stay summer 14 door Lafontaine

Klik voor volledige grote

HI LINDA, WE MADE OUR DECISION AND WE WILL BE GOING TO EUROPE FOR 6 MONTHS FROM MAY TO OCTOBER 2014, INCLUDING 3 MONTHS IN CROATIA AND U.K. WE WILL BE 4 ADULTS FOR THE MOST PART OF OUR TRIP SO WE NEED A MOTOR HOME WITH A BED IN THE BACK, ONE IN THE CANOPY AND AS MUCH AS POSSIBLE STORAGE INSIDE AND OUTSIDE. WHICH MOTOR HOME WOULD YOU RECOMMEND? WE LIKE THE KNAUS 708 G 2004 BUT THERE IS NOT ENOUGH PICTURES ON THE WEB SITE. IS IT POSSIBLE TO GET MORE PICTURES, WOULD IT BE A GOOD CHOICE? WE WILL ALSO NEED USED BICYCLES (2 FOR MEN AND 2 FOR WOMEN) THIS REQUEST IN NOVEMBER 2013 WAS THE START OFF A VERY NICE TRIP WE MADE. LINDA, IT WAS GREAT, THANKS FOR ALL.

Europe trip door Rene and Staci

Klik voor volledige grote

29 April 2014 'We traveled from New Zealand to Europe for an extended family holiday. I found a camper and Camperfun.com via the internet and we made all our arrangements via email from New Zealand. I found the company easy to deal with and very helpful. We are delighted with our campervan, it was exactly like the photos and information provided. They also have provide quick responses to any of our questions and little problems during our the first stages of our trip. I highly recommend Camperfun'. Rene and Staci McLean, Auckland, New Zealand.

Greece door Vincent

Klik voor volledige grote

Hi camperfun, We made a beautiful trip throughout Europe. The camper was exactly what we expected. After 2 days Amsterdam we did Germany, Austria, Croatia, Bosnia Herzegovina, Montenegro, Albania, Greece and Bulgaria. Thanks for the pickup service from Sofia, otherwise we needed at least one week more to come back to Amsterdam. Next year we come back for a other part of Europe. Hope to see you. Vincent and Lia

top camper door m.j.

Klik voor volledige grote

Via Camperfun huurden we een camper die de beste camper ooit bleek te zijn! Goed onderhouden, mooie indeling, veel bergruimte, prachtige douche en toilet, prettig rijdend. En we huren al 7 jaar! We staan bijna nooit op een camping maar zijn lid van France Passion waardoor we gratis bij wijnboeren kunnen logeren. Nou ja, gratis, eerst even wijn proeven bij de eigenaar en dan een paar flesjes kopen voor bij de maaltijd en voor later thuis ;-)). Maar bij het opentrekken van een flesje in de winter levert dat herinneringen op aan een prachtige campervakantie. Camperfun: dank voor je bemiddeling en WiIllem voor je geweldige camper!

Met de camper door Frankrijk door Roeland van Dijk

We hebben zomer 2014 een camper gehuurd en zijn naar Frankrijk gegaan. We zijn eerst naar Normandie gegaan, daarna naar de Loire-streek en vervolgens naar Parijs. Het was de eerste keer dat we met een camper gingen en het is uitstekend bevallen. Alles aan boord en als je op een camping aankomt is het stroom aansluiten en klaar ben je. Ook Parijs ging prima; we stonden op een camping buiten Parijs en het was slechts een half uurtje met de trein om in hartje Parijs te komen.

Our year in Europe door Paul and Tracy

Klik voor volledige grote

www.ouryearineurope.wordpress.com Look the Blog.

Met de camper dwars door de Pyreneen, juni 2014 door M. van Dijk

Met 8 fanatieke fietsers zijn wij onder begeleiding van ''onze'' camper van Camperfun door de Pyreneen gefietst. Wij zijn vertrokken aan de kust van de Atlantische Oceaan net onder Biaritz, met als doel Perpignan aan de Middelandse Zee. De omstandigheden waren zwaar, temperaturen ruim boven de 30 graden, onweer en zware regenbuien, soms mistig maar vooral erg mooi. Alle tourklassiekers hebben we gehad, zoals de Aubisque, de Tourmalet, de Aspin en de Pyresourde. De Middelandse Zee hebben wij helaas door allerlei omstandigheden net niet gered. De camper was dan ook een grote uitkomst, je bent volledig zelfstandig en heel flexibel. De organisatie van Camperfun voldeed in alle opzichten aan onze verwachtingen, heel correct, goede en snelle informatie en netjes met de afhandeling. In 2015 hebben wij vast weer een volgende fietsuitdaging, de kans is groot dat we dan weer met een camper op pad gaan.

Mooi vakantie in Frankrijk door JOL

We zijn naar Frankrijk voor een week gegaan. Dat is prima om bij de familie te zijn en toch " thuis" slapen.

mei 2014 door greta

Klik voor volledige grote

Oerrock weekend in Ureterp! Inmiddels zelf een camper gekocht bij Camperfun. Deze wordt ook verhuurd! Helaas zelf nog niet veel vakanties kunnen maken door tijdgebrek, maar toch even kunnen genieten van een geweldig weekend bij vrienden.

rond-reis zuid frankrijk door piet wapstra

De laatste 3 weken van september een camper gehuurd, bij camperfun. We hebben een top-vakantie gehad,een prachtige mooie reis langs de middellandse zee-kust,omdat je een camper bij je had,zijn we op veel campings geweest,en onderweg veel gezien,grote steden,kleine dorpjes, enz. Volgend jaar 2014, gaan we weer!!!!!

Met de camper door Noorwegen getrokken door Alle en Anneke

Klik voor volledige grote

In Noorwegen mag je midden in de natuur kamperen. Dus hebben we op heel unieke plekken gestaan. Bij gletsjers, aan stromende rivieren, bij de sneeuw, op hoogvlaktes, aan het fjord enz. De combinatie van de luxe van de camper en toch midden in de natuur is fantastisch!!

family trip groupe Uruguay door serafin

Klik voor volledige grote

we are already at Uruguay and we left the camperfun at Hoofddorf. The camper was what we expected to be and it made this trip one of the best of our lifes. we really apreciate the confidence you gave us and the remarcable hospitality you gave us. Also my grandma would like to know how much it will cost the damage we made to the vehicle. i just sent the acount nomer of my grandma to hoogeveen@camperfun.nl thank you for the good time we spent and i´ll look foward for your answer.. Serafin

Vakantie juni 2013 door Van der Want

Klik voor volledige grote

Lekker met z'n drieën op vakantie naar Italië via Duitsland. Beide kustlijnen gereden en via Frankrijk terug. Was top.gaan zeker nog een keer huren . Gr. Fam. Van der Want

Paasweekend 2013 door Fam. van der Pijl

Voor het eerst een camper moeten huren, gelukkig kwamen wij bij camperfun terecht. Vriendelijk, goede service, duidelijke afspraken, goede prijs. Dankzij camperfun hebben wij een fantatisch paasweekend kunnen hebben in een XXL camper. Vooral Greta bedankt voor het regelen en goede zorgen van alle zaken rondom de wissel en upgrade naar een XXL camper. Helemaal top!!!

Wintersport door Mark en Bjorn

Klik voor volledige grote

Wij zijn vertrokken op 10 tot 19 januari om een mooie tour te maken door europa we hebben op het laatste moment een camper geboekt met winterbanden wat allemaal snel geregeld kon worden Dus het begon al goed ! We wouden maar is even beginnen bij Antwerpen avonds waar we stad in zijn geweest was erg mooi De volgende brakke ochtend maar is verder getrokken richting Reims Waar we tot onze verbazing de Notre dam tegen kwamen die Erg mooi was maar de Fransen waren wat minder dus maar verder getrokken door Zwitserland(prachtig landschap) richting Milaan Daar aangekomen viel dat even tegen dus volgende daar maar verder richting Garda meer wat echt heel mooi was Daar uitgekeken zijn we verder naar Oostenrijk gegaan waar de winterbanden wel van pas kwamen toen op plaats van bestemming Apres en geskied was helemaal super en de kachel heeft aardig wat overuurtjes gedraaid Toen tot onze spijt moesten we toch verder in München nog wat rondgekeken en volgende dag richting huis Hierbij willen we Camperfun bedanken Voor een super vakantie en dat alles op laatste moment nog geregeld is Groeten Mark en Bjorn

Nazomer 2012 door Liesbeth en Liedeke

Klik voor volledige grote

Na jaren "dromen" over een campervakantie,kwam het er dan tòch van dit jaar. Twee weken (eind september,begin oktober)heerlijk rijden,kijken en genieten in de VW transporter. Romantische strasse, Paso Resia, Gardameer en weer terug. Ik ben helemaal verkocht vrees ik. Wie weet, volgend jaar wéér maar dan een iets grotere camper. De VW was prima maar als "rugpatiënt" lijkt me een iets grotere camper,waarin niet iedere avond het bed moet worden opgebouwd,nèt iets comfortabeler.

Oostenrijk 2012 door Rene Arendse

Klik voor volledige grote

Van eind augustus tot eind september 2012 hebben mijn vrouw en ik voor de tweede maal een camper gehuurd bij Camperfun. Alweer prima bevallen. We hebben Oostenrijk gedaan van west naar oost en hebben over het algemeen erg goed weer gehad. De camper voldeed aan onze verwachtingen. Onderweg hadden we een probleem met een lege gasfles. In Oostenrijk zelf een nieuwe fles geregeld omdat daar geen vul punt te vinden was. Telefonisch door Hans goed en begripvol geholpen. Bij thuiskomst toonde Wietze ook alle begrip en zal de fles aan ons vergoeden. Kortom: goede service en aardige mensen. Dit gaan we zeker nog een keer doen. Camperfun: bedankt voor de leuke vakantie.

Kampeerweekend 2012 door Nancy, Denni, Kim en Erik

Klik voor volledige grote

Mede dank zij de goede service van Camperfun Tiel hebben wij weer kunnen genieten van een super zonnig weekend op het eiland van Maurik. De camper stond klaar, was compleet, inclusief check van de techniek. Na een korte uitleg en een heerlijke bak koffie snel naar huis met de camper.

Campervakantie sept/okt2011 door Tytje

Klik voor volledige grote

Afgelopen herfst zijn we alweer voor de 4e keer met een camper van Camperfun weggeweest.Na 1x eigen land en 2x de Moezel gingen we deze keer naar de Romantische Strasse.We hadden een grote 6 pers. camper met garage, waar we o.a. de fietsen in kwijt konden.De camper was heel compleet ingericht en lekker ruim.We zijn 4 weken weggeweest en hebben heel veel gefietst en erg genoten.Onderweg kregen we te maken met een storing in de electronica van de motor.In Duitsland wordt je heel goed geholpen en na een bezoekje aan een garage was dit euvel verholpen.De Romantische Strasse is ontzettend mooi en campervriendelijk.De Moezel trouwens ook.We zijn via de Bodensee weer terug gegaan en hebben na thuiskomst de camper weer ingeleverd.We hopen dit zeker nog een keer een camper te hurewn bij Camperfun

zomertour 2011 door Engeland en Frankrijk door jan en carolien

Klik voor volledige grote

Voor het derde jaar een camper gehuurd bij camperfun voor een rondreis van 4 weken door Engeland (met de boot van Calais naar Dover!)en Frankrijk. Wat een luxe en gemak, een woonhuis op wielen. De camper (een grote Hymer integraal) was zeer compleet, en in prima staat. En ook na helaas een (stomme) aanrijding van onze kant tegen een paal is alles weer correct afgehandeld. Na 3x keer wordt het tijd om er 1 te kopen, we zijn eraan verslaafd geraakt... (gaan we ook doen: bij camperfun, prima mensen, goede service en zeer correct)

Zomervakantie 2010 en meivakantie 2011 door Marcel

Wij hebben voor de zomer van 2010 gekozen om de allergrootste te huren, Een 7 persoons met vrachtwagen onderstel. Groot, stabiel en luxe! Prachtige vakantie in Italie met helaas pech onderweg. Dit bleek zelfs na reparatie een probleem. Na contact met de verhuurder, zeer cooperatief en ondersteunend, een vervangende camper gekregen, gebracht op locatie. Super!! Als compensatie voor de meivakakantie, een gratis week gekregen. Wat een geweldige service!! Dit maakte de verstoring door pech meer dan goed! We kunnen iedereen Camperfun aanraden!

Vakantie 2009 door Gieneke

Klik voor volledige grote

Twee jaar geleden zijn we met vier vrienden op vakantie geweest met een camper. We hadden een klein campertje omdat we eigenlijk te laat waren met boeken. Maar het was ongelofelijk gezellig. We betaalden dubbele borg omdat we onder de 30 jaar zijn, verder was dit geen probleem. In een week tijd zijn we naar midden-Frankrijk geweest en weer terug. Het was ontzettend leuk om te doen, je kunt gaan wanneer en waarheen je maar wilt. Ideaal! Wellicht huren we nog een keer een camper, maar eerst een beetje sparen.

Zomer 2011 door Jilmer en Greta

Klik voor volledige grote

Zoals beloofd opnieuw een camper gehuurd. Deze keer een ander model, dit heeft onze vakantie zeker ten goede gedaan. Wat een ruimte in zo'n ding! Slechts één keer een probleempje gehad met de remschijf. Dit was binnen een paar uur opgelost. De hulp was uitstekend! Dit jaar zijn we verder Kroatië in geweest, daarna naar Hongarije en Roemenië, door Tsjechië weer terug naar huis. 3 weken lang alleen maar mooi weer gehad. Ongelofelijk hoeveel je van de wereld kan zien in een paar weken tijd!


Aan deze foto’s kunnen geen rechten worden ontleend. These pictures are for reference only. No legal rights can be claimed.
Webdesign: Page up design en Jasper de Boer