Camper kopen?

Doorgaans staan er bij de vestiging Hoogeveen (Noordscheschut) ongeveer 25 camper te koop, maar omdat alle campers ook worden aangeboden voor de verhuur, is het wenselijk dat u eerst informeerd of de camper die u wil kopen wel aanwezig is. Met name in de voorjaarsvakantie, eind April/begin Mei, en in het hoogseizoen, Juli en Augustus zijn al onze campers verhuurd en dus niet te koop.

De campers worden ingekocht door C.F. Camperfun GmbH in Saterland (Duitsland).
De campers worden eigenlijk altijd gekocht van particulieren en worden speciaal geselecteerd op weing kilometers en goed onderhoud. Omdat onze inkoop daar op gericht is zijn al deze campers dus ook zeer geschikt om verhuurd te worden.

Daarnaast geven wij garantie op de verkoop. De basis van deze garantie is volgens algemene regels, deze vind u onder de knop GARANTIE.

Kopen met verhuur?

Dat kan ook! De camperfun vestigingen bieden hun verhuurcampers ook te koop aan. Dit betekent dat u heel scherp een camper kan kopen, ook wanneer daar reeds boekingen op zitten. Bij aankoop kunnen n.l. de reeds ontvangen bedragen voor de verhuur verrekend worden met de aankoop som!


Camperfun vestigingen

U kunt campers van of via Camperfun kopen en laten verhuren op de volgende vestigingen:

- Hoogeveen
- Hoofddorp
- Drachten
- Gorinchem

https://eol.europeesche.nl/ebc/initKampeerauto.do?prod=KA&rek_courant_nummer=10661#ebc=1