Over CamperfunCamperfun is opgericht door Wietze en Linda Mulder.
Zij kochten in 2002 hun eerste camper en besloten die te verhuren, dat ging zo goed dat het aantal campers groeide en zij in 2004 besloten een bedrijf te beginnen. De jaren erna breidden zij uit naar verschillende vestigingen en ontstond samenwerking met privé eigenaren en ondernemers die bij Camperfun hun eerste camper hadden gekocht.

In 2009 begon Greta met vakantiewerk bij Camperfun, inmiddels is Greta als zelfstandig ondernemer aan het werk en heeft sinds 2017 volledig beheer over Camperfun overgenomen. 

Camperfun.nl verhuurt met name campers van prive eigenaren.
Met meer dan 15 jaar verhuur ervaring bieden wij uitgebreide instructie en begeleiding voor huurder als verhuurder. Peroonlijk contact en begeleiding staan bij ons voorop, daarnaast proberen wij voor iedereen flexibel te zijn; daarom worden onze eigen campers verhuurd vanaf verschillende standplaatsen in Nederland.

Camperfun heeft 4 vaste standplaatsen voor camperoverdrachten, deze standplaatsen zijn eigendom van verschillende zelfstandige ondernemers die bijvoorbeeld een bedrijf hebben voor camperonderhoud of een campingwinkel. Sommige van deze ondernemers hebben ook zelf campers die zij via Camperfun.nl laten verhuren.

Camperfun vestigingen
- Hoogeveen
- Drachten
- Hoofddorp
- Gorinchem

De meeste eigenaren verhuren vanaf hun thuis adres, maar wanneer er ruimte over is op een vestiging kan de overdracgt en tijdelijk onderhoud worden uitbesteed op bovenstaande locaties.


Wilt u zelf een camper aanschaffen? Ex-verhuurcampers van Camperfun staan ook te koop! Voor meer informatie over aankoop van een camper kunt u ons bellen of mailen.

Een camper kopen met verhuur is ook mogelijk!Verhuur uw camper via Camperfun.nl

Bent u zelf campereigenaar maar geen tijd om altijd onderweg te zijn met de camper? Verhuur dan uw camper via Camperfun.nl
Keuze uit zelf verhuren of volledig te laten uitbesteden aan een Camperfun vestiging.

- Meer dan 15 jaar ervaring
- Goede heldere voorwaarden
- Persoonlijke advies en ondersteuning
- Ontzorgen van financiele afwikkeling

Bij verhuur vanaf uw thuisadres krijgt u van ons persoonlijke instructie en ondersteuning om te zorgen dat dit soepel verloopt. Tevens ontvangt u van ons tijdig alle nodige informatie en formulieren.

Camperfun vestiging starten?

Alle huidige vestigingen zijn eigendom van zelfstandige ondernemers die samen met ons werken aan hetzelfde doel: campers verhuren en verkopen tegen aantrekkelijke concurerende prijzen. Ondernemers die hier aan meewerken beschikken niet over dure kantoorpanden en showrooms; een formule waarmee een ondernemer geld kan verdienen zonder veel extra inspanning.

- Zelfstandig ondernemer (eigen camper niet vereist)
- Stallingruimte voor minimaal 3 tot ongeveer 10 campers
- Tijd en ruimte om een camper over te dragen aan huurder
- Mogelijkheden en tijd om campers te onderhouden en repareren