Verhuur mijn camper via Camperfun.nl

Bent u zelf campereigenaar maar geen tijd om altijd onderweg te zijn met de camper? Verhuur dan uw camper via Camperfun.nl
Keuze uit zelf verhuren of volledig te laten uitbesteden aan een Camperfun vestiging.

- Meer dan 15 jaar ervaring
- Goede heldere voorwaarden
- Persoonlijke advies en ondersteuning
- Ontzorgen van financiele afwikkeling
Bij verhuur vanaf uw thuisadres krijgt u van ons persoonlijke instructie en ondersteuning om te zorgen dat dit soepel verloopt. Tevens ontvangt u van ons tijdig alle nodige informatie en formulieren.

Camper kopen met verhuur


De ex-verhuurcampers van Camperfun staan ook te koop voor schappelijke prijzen! Voor meer informatie over het kopen van een camper kunt u mailen naar gre
ta@camperfun.nl


Verdiensten

Als campereigenaar is het is mogelijk om tot wel 8000 euro per seizoen te verdienen. Uiteraard zijn er een aantal factoren die van invloed zijn op de hoogte van de opbrengst.

-    Leeftijd van de camper
-    Indeling van de camper
-    Aantal weken en periode dat de camper beschikbaar is

De huurprijs en de bezetting zijn bepalend voor de opbrengst van uw camper. De huurprijs verschilt per seizoen en wordt altijd in overleg bepaald. Kijk voor een indicatie van de verhuurprijs bij een vergelijkbare camper op onze website.

Kosten

We vinden het erg leuk om geld te verdienen voor onze camper-eigenaren maar uiteraard willen we er zelf ook aan verdienen. De huurder betaald bij iedere boeking een vast bedrag aan boekingskosten, deze opbrengst is voor Camperfun. Daarnaast vragen we een percentage over de huursom. 

Consequenties van camper verhuren

Uit ervaring weten we dat veruit de meeste klanten gewoon een plezierige campervakantie willen. Deze klanten hebben meestal de intentie om de camper weer helemaal netjes terug te brengen. Er wordt echter wel gebruik gemaakt van uw camper en daarom moet u rekening houden met onderstaande consequenties: 

- Er rijden 'vreemden' in uw camper. 
- U kunt dus meer onderhoud en slijtage verwachten. 
- De verzekeringspremie is hoger. 
- Bij gebruik van een camper is ook kans op schade, dat geldt ook bij verhuur. Dus bij veel verhuur is ook de kans op schade iets groter. Gelukkig blijft dit in de meeste gevallen beperkt tot een kleine schade binnen het eigen risico van de huurders.

Wat moet ik zelf regelen?

We willen graag dat onze huurders een onbezorgde campervakantie hebben. Daarom vragen we de eigenaren van de bemiddelingscampers om het volgende te regelen:

- De camper dient in representatieve staat te zijn voor de verhuur.
- All-risk verzekerd met verhuurdekking
- Een goede pechhulp verzekering voor verhuur 
- Wettelijke eisen met betrekking tot APK
- Ieder jaar een onderhoudsbeurt ten aanzien van het motorische gedeelte. Het onderhoud aan het motorgedeelte dient door een deskundig bedrijf te gebeuren, aangesloten bij de Bovag.


Camperfun vestiging starten

Alle huidige vestigingen zijn eigendom van zelfstandige ondernemers die samen met ons werken aan hetzelfde doel: campers verhuren en verkopen tegen aantrekkelijke concurerende prijzen. Ondernemers die hier aan meewerken besc

hikken niet over dure kantoorpanden en showrooms; een formule waarmee een ondernemer geld kan verdienen zonder veel extra inspanning.

- Zelfstandig ondernemer (eigen camper niet vereist)
- Stallingruimte voor minimaal 3 tot ongeveer 10 campers
- Tijd en ruimte om een camper over te dragen aan huurder
- Mogelijkheden en tijd om campers te onderhouden en repareren

Meer weten?

Mail dan naar greta@camperfun.nl voor meer informatie en een persoonlijke opbrengstinschatting voor verhuurbemiddeling van uw camper.